0

00 36 96 411 159

Rólunk

Kedves Vásárlónk, leendő vásárlónk!
webáruházat üzemeltető vállalkozás 1993-ban alakult és azóta van folyamatosan jelen a finommechanika, mechatronika, az ipari szerszám-, készülék- és gépkereskedelem illetve kapcsolódó szervízszolgáltatások piacán.
A cég online kereskedelmi tapasztalatait és megbecsülését az egyik legnagyobb kihívást jelentő eBay.uk portálon elhelyezett web shopjával szerezte. Nemzetközi vásárlóink 2009 óta a mai napig több mint 12.000 megrendelést helyeztek el nálunk. Büszkén mondhatjuk, hogy 99.99%-os ügyfél elégedettséget sikerült elérnünk a vásárlói igényekre való odafigyeléssel . Szintén széleskörű referenciával rendelkezünk Magyarország területén. Tudatosan alakítjuk üzleti politikánkat és kínálatunkat, hogy vevőink – Önök, új ügyfeleink – szintén elégedettek legyenek, és visszatérjenek hozzánk.
A webáruház megformálásánál igyekeztünk minél egyszerűbbé tenni a felhasználói felületet és a folyamatokat. A termék listában kis fotó és rövid leírás segít a gyors választásban. Amennyiben több adat szükséges döntéséhez, a legtöbb terméknél, már a lista sorban lévő ikonokra mutatva megjelenik minden fontosabb adat, pl. milyen anyagokhoz használható az adott szerszám, vagy milyen bevonattal rendelkezik. Még több információhoz a termék részletes leírásban lehet jutni. Erősen ajánljuk a kereső használatát, hogy a több 10.000 termék közül gyorsan eljusson az Ön által keresetthez!
Amennyiben még sincs minden adat az Ön birtokában kérjük, tanulmányozza letölthető katalógusainkat, keressen bennünket elérhetőségeinken!
 
A listázott árukon kívül cégünk számos más terméket is forgalmaz, illetve egyedi menet-szerszámgyártással is foglalkozik, pl. speciális menetfúrók, árajánlatot szintén elérhetőségeinkenkérhet. Árajánlatkérés esetén kérjük adja meg a:
  • 1.       Nevét, címét, e-mailcímét, és lehetőleg telefonszámát is
  • 2.       megmunkálás körülményeit (pl. hagyományos gépi, kézi, szinkronizált)
  • 3.       megmunkálandó anyagot (pl. M1)
  • 4.       gyártandó menetek darabszámát
  • 5.       menet jellegét (pl. külső, belső, átmenő, zsákfurat)
  • 6.       egyéb fontos paramétereket (Pl. illesztés úgy mint ISO2)
Felhívjuk figyelmét, hogy a webáruház árai, kizárólag online megrendelésekre vonatkoznak, telefonos és email megrendelésnél listaárakat alkalmazunk . Hosszú távú partnereinknek és viszonteladóinknak viszont további kedvezményeket kínálunk. A kedvezményes árak a webáruházba való belépés után azonnal láthatók regisztrált és jóváhagyott ügyfeleinknek.
 
Reméljük, nálunk megtalálja a keresett terméket és öröme fog telni áruházunk és Tudástárunk használatában!
 
Építő jellegű javaslatait Örömmel fogadjuk!
 
Üdvözlettel
Horváth Attila Cégvezető
Mechanikai Műszerész (SZKI)
Gyártásirányitó Mérnök BEn
 
 
Google PageRank
 

Menet-szerszám

Cím: 9012 Győr, Hegyalja út 149.

Tel: 00 36 96 411 159

Fax: 00 36 96 411 159

Email: ertekesites@mechanika.hu