0

00 36 96 411 159

UNF 3/8 x 24 Egyenes_második fokozatú balos menetfúró

Cikkszám: T22605LH3S
Megrendelésre
Postázás: 2-8 munkanapon belül
Teljes ár: 6 507 Ft

Termék paraméterek

Szerszám anyaga:
HSS
Anyaghoz:
Gömbgrafitos öntvény
Szürke öntöttvas
Közepes széntartalmú acélok (450-700N/mm2)
Alacsony széntartalmú- és lágyacélok (<550N/mm2)
Bronz
Öntött sárgaréz
Sárgaréz
Öntött aluminium (SI<12%)
Bevonat:
Fényes
Menetirány:
Balos
Menet típus:
UNF
Pontosság / illesztés:
ISO2

A TWT HSS LH (gyorsacél) menetfúrók B A L menettel, elsősorban kézi alkalmazásra készülnek, de köszörülésüknél fogva gépi üzemmódban is használhatók.
Az 2-es vagy közbenső fokozat 3-5 menet hosszú kúpos bevezető résszel rendelkezik a megvezetés-, illetve a fogakon való terhelés elosztás érdekében.  A TWT rendszere szerinti közbenső fokozat alkalmas készlet kipótlására, vagy átmenő furatokban történő menetfúrásra finommeneteknél, illetve zsákfuratokban az 1. fokozat után addig, amíg a menetfúró hegye a furat fenekét eléri. Szívósabb, keményebb anyagokban ajánlott a 3 fokozatú készlet és azok darabjainak egymás utáni használata rotációban. Mindig alkalmazzuk a megfelelő méretű előfúrót, hajtóvasat és hozzá a forgatónyomatékot érzékkel, a szerszám törés elkerülésére.  A fényes HSS TWT menetfúrók általános használatra és normál anyagokhoz ajánlottak (szerkezeti acél, alacsony széntartalmú acél, alacsonyan ötvözött acél [800N/mm2 sz. szilárdságig], öntött alumínium, bronz, sárgaréz, néhány műanyag, stb.). Nem használhatók vörösrézhez, rozsdamentes acélhoz, és hasonlóan apadós, szívós anyagokhoz, ezekhez kérjük, válasszák specializált termékeinket.
A fotó tájékoztató jellegű.

UNF = Unified Fine (egységesített finom), USA [ANSI] szabványú menet, finom menetemelkedés, 60 fokos profilszög. (Japán, amerikai, tajvani, stb. készülékekben gyakori).
Figyelem! Különbözik a jól ismert Whitworth vagy általános értelemben vett col menettől.
A első számcsoport a névleges külső méretet jelenti sorszámmal vagy col mérettel, a második szám a menetek számát egy col-on (vagy Inchen ami 25.4mm).

    Menet-szerszám

    Cím: 9012 Győr, Hegyalja út 149.

    Tel: 00 36 96 411 159

    Fax: 00 36 96 411 159

    Email: ertekesites@mechanika.hu